Service

legservice

Duurzaam

Alle patronen mogelijk

Perfecte afwerking

Hongaarse punt

Parketspecialist-Delft heeft jarenlange ervaring met het leggen van hoogwaardig parket, planken-, houten- en laminaatvloeren. Uw vloer wordt zorgvuldig en met oog voor detail vakkundig voor u gelegd. 

Een mooie parketvloer is waar je lang van wilt genieten. Laat een houten vloer om die reden door een specialist installeren. Iedere vloer heeft zijn eigen legwijze en iedere woning heeft zijn eigen specifieke kenmerken waar op ingespeeld zal moeten worden. Denk aan de ondergrond, vloerverwarming en niet te vergeten de afwerking. 

Service

schuren en onderhoud

Een make-over van uw vloer

uw vloer weer als nieuw

Duurzaam

Hout is een natuurlijk product. Na verloop van tijd zal uw vloer door het gebruik slijtage vertonen. Door het schuiven met meubels, huisdieren of lopen op naaldhakken ontstaan er krassen en putten in uw vloer. Ook wordt uw vloer dof.

Parketspecialist-Delft laat uw vloer er weer als nieuw uitzien. Zo nodig voeren wij reparaties uit, we schuren uw vloer en voorzien de vloer van een nieuwe olie- of laklaag. Uw vloer ziet er weer als nieuw uit en kan weer jaren mee!

Service

schadeherstel

Waterschade

Krassen en putten

Aanheling na een verbouwing

Door intensief (dagelijks) gebruik, of door bijvoorbeeld een verbouwing of lekkage, kan uw vloer beschadigd raken. Of u heeft een aanbouw laten plaatsen en u wilt de vloer mooi laten aansluiten.

Na een inspectie waarbij we samen met u kijken naar de beste oplossing, herstellen we de schade of zorgen we voor een mooie strakke aanheling. Na afronding ziet uw vloer er weer perfect uit en gaat weer jaren mee.  

DIVERSE MOGELIJKHEDEN

trapbekleden

De trap bekleden met hout geeft een strakke, warme uitstraling. Door uw houten vloer te laten doorlopen op de trap creëert u één geheel en rust.

 

Feedback van tevreden klanten:

We zijn heel blij met onze vloer, hij is heel mooi gelegd en we krijgen veel complimenten. Het zorgt gelijk voor sfeer in een nieuwbouw huis”.

“Onze parketvloer ligt er weer prachtig bij! We zijn er heel blij mee.”

Contact

Wilt u advies over het leggen, restaureren of onderhouden van een traditionele houten vloer? 

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, telefonisch of email

06-41724691

info@parketspecialist-delft.nl

 

Contactformulier